Τέλος εμφανίσεων στο Ρομέο για Πανταζή – Γιαννιά – Νταντά!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις στο ROMEO για τον Λευτέρη Πανταζή το Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά! Ένα σχήμα φωτιά που μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι μέσα από τις εμφανίσεις στου στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής Ρομέο έριξε αυλαία το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.

Πολύ σύντομα αναμένουμε το νέο σχήμα του μαγαζιού για το χειμερινή σεζόν 2014 – 2015, όπως ανακοινώθηκε από το νυχτερινό κέντρο.

Ρομεο νεο σχημα χειμωνας 2014 2015

Από την πλευρά τους ο Γιώργος Γιαννιάς και η Βασιλική Νταντά θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις του στο μικρό αδελφάκι του Ρομέο, το Romeo Plus στην Πάτρα από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Λευτέρης Πανταζής από την πλευρά του θα ξεκουραστεί για λίγο χρονικό διάστημα καθώς και θα προγραμματίσει τις εμφανίσεις του για το χειμώνα. Εννοείτε ότι θα ενημερωθείτε πρώτοι από το pamebouzoukia.gr σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με κάποια πίστα για επερχόμενες εμφανίσεις του ΛεΠα.

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου πλήθος επωνύμων διασκέδασν και τίμησαν με την παρουσία τους το Λευτέρη πανταζή το Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά, μεταξύ αυτών και το γνωστό μοντέλο Γιώργος Μανίκας που διασκέδασε με τους φίλους του στο Bachelor Party για το γάμο του που αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες. Τα σκαλιά της Εκκλησίας θα ανέβει με την αγαπημένη του Έλλη Γελεβεσάκη!

Γιώργος Μανίκας bachelor party Ρομεο

Γιώργος Μανίκας bachelor party στο Ρομεο