Σάκης Ρουβάς και Αγγελική Ηλιάδη στο Διογένης Studio!

Ρουβας Ηλιαδη Diogenis Studio

Σάκης Ρουβάς και Αγγελική Ηλιάδη στο Διογένης Studio!
3.8 4 ψήφοι

Ένα εκρηκτικό δίδυμο έρχεται αυτό τον χειμώνα στο Diogenis Studio για να βάλει φωτιά στις νύχτες μας! Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου! Ο Σάκης Ρουβάς και η Αγγελική Ηλιάδη ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις σε ένα πρόγραμμα που θα μας μείνει αξέχαστο!

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς μονοπώλησε chart και ραδόφωνα με την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού «Τώρα». Επιστρέφει στη νύχτα ανανεωμένος και είναι βέβαιο ότι για άλλη μια φορά με την απίστευτη ενέργειά του θα μας ξεσηκώσει με χορευτικά κομμάτια αλλά και με αισθαντικές μπαλάντες του που έχουμε αγαπήσει. Όπως πάντα η εμφάνισή του στην σκηνή είναι έκπληξη και περιμένουμε πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα για δούμε ποιον τρόπο διάλεξε αυτή τη φορά να μας εντυπωσιάσει.

Το σχήμα συμπληρώνει η εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη. Η νεαρή τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται. Είναι ερωτευμένη, πιο όμορφη από ποτέ σύντομα θα μοιράζεται την σκηνή του Διογένης Studio με τον Σάκη Ρουβά! Τι άλλο θέλει; Παράλληλα οι θαυμαστές της αυξάνονται συνεχώς καθώς κάθε εμφανισή της όσα χρόνια τραγουδάει στα μπουζούκια στέφεται με επιτυχία , ενώ και δισκογραφικά βρίσκεται στην κορυφή.

Ο χώρος του Διογένης Studio μας περιμένει ανανεωμένος και ανακαινισμένος. Το αγαπημένο μας μαγαζί είναι ήδη έτοιμο να φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και είναι σίγουρο ότι περάσουμε υπέροχα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Αγγελική Ηλιάδη, αυτόν τον χειμώνα μας περιμένουν στο Διογένης Studio. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 259, Ν. Σμύρνη

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

Τιμές: Απλή φιάλη , 160€ / 4 άτομα

Φοιτητική Τιμή: Παρασκευή & Σάββατο 140€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!

Online Κράτηση

Φωτογραφίες

{gallery}bouzoukia/diogenis_studio/rouvas_hliadi{/gallery}