Σάκης Ρουβάς | The Ace of Hearts αυλαία στις 11 Οκτωβρίου!

Τελευταία εμφάνιση για το The Ace of Hearts του Σάκη Ρουβά.

Μια παράσταση που ξεκίνησε πριν από περίπου 3 μήνες και περιόδευσε με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα φτάνει στο τέλος της το Σάββατο 11 Οκτωβρίου με μια τελευταία παράσταση στην Αθήνα.

Ο Σάκης Ρουβάς σε όλο αυτό το tour είχε μαζί του νεαρούς καλλιτέχνες παραγωγούς σκηνοθέτες χορευτές.. μία μεγάλη ομάδα που συνέβαλε στην επιτυχία των παραστάσεων σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοποριακό show.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν από την Αθήνα με μια παράσταση χωρίς προηγούμενο όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου και το κλείσιμο γίνεται και πάλι στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου σε μία εμφάνιση που το παρόν θα δώσουν οι Otherview , το συγκρότημα των Onirama , η Xhenia Ghali πολλοί γνωστοί Dj’s καθώς και η Δούκισσα Νομικού σε ένα ρόλο έκπληξη.

Ο Σάκης Ρουβάς πέρα των πυρετωδών προετοιμασιών για το κλείσιμο του The Ace of Hearts προετοιμάζεται για τη μουσική παράσταση που θα μας παρουσιάσει αυτό το χειμώνα στην σκηνή του Pantheon Theater με τίτλο “Ηρακλής οι 12 Άθλοι” που θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου.

Δείτε όλα τα νυχτερινά σχήματα στα μπουζούκια της Αθήνας για το χειμώνα.