Σαμπάνης Τάμτα Acro club | Ακόμα ένα διήμερο που έγινε πανικός + Φώτο

Το Acro club, το πιο ξεχωριστό club της Αθήνας, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου για ακόμα μια εβδομάδα χάρισαν στο κοινό που γέμισε το Acro δυο απίστευτα βράδια διασκέδασης.

Στο Acro για ακόμα ένα διημέρο ο Γιώργος Σαμπάνης και η υπέροχη παρέα που τον πλαισιώνει προκάλεσαν πανικό και έκρηξη διασκέδασης. Για ακόμα μια εβδομάδα το Acro club αποτέλεσε έναν από τις πρώτες επιλογές στην νυχτερινή διασκέδαση και σε αυτό βρέθηκαν εκατοντάδες κόσμου. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και αρκετοί επώνυμοι , η Γιάννα Τερζή, η Σοφία Στρατή με τον σύζυγο της και την παρέα τους, ο χαρισματικός Χάρης Σιανίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Γιώργος Ασημινάκης. Όλοι τους απόλαυσαν το υπέροχο πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Γιώργος Σαμπάνης , η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η μοναδική παρέα του αποτελούν ένα από τα σχήματα που την φετινή σεζόν διαπρέπουν. Με το γεμάτο υπέροχες μουσικές πρόγραμμα τους, την ποικιλία μουσικών ειδών που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό αλλά και με την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, Σαμπάνης Τάμτα Λιόλιου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και ταυτόχρονα και την εμπιστοσύνη του κοινού που τους επιλέγει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για την διασκέδαση του.

Για κρατήσεις στο Acro και το σχήμα Σαμπάνης Τάμτα εδώ

tamta-acro

acro

lioliou-acro

acro-sianidis-panagiotopoulou

acro-club-sampanis

acro-club