Σάββατο

Πανταζης Γιαννιας Ρομεο 2014

Ρομεο Live

Πανταζης Γιαννιας Ρομεο 2014

Στο Romeo Plus Πανταζής Γιαννιάς από 20 Ιουνίου

 

Λευτέρης Πανταζής Γιώργος Γιαννιάς , έρχονται στο Romeo την φετινή καλοκαιρινή σεζόν για να μας αναστατώσουν με τα τραγούδια τους. Από 20 Ιουνίου και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν Πανταζής Γιαννιάς μας περιμένουν για να διασκεδάσουμε παρέα τους.

Περισσότερα…

 

 

ΘΕΑ

Θέα, Οικονομόπουλος - Ζήνα

Θέα Ζήνα Οικονομόπουλος, η μεγαλύτερη συνεργασία της φετινής καλοκαιρινής σεζόν είναι γεγονός. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχονται για να μας χαρίζουν για όλο το καλοκαίρι μοναδικές βραδιές επάνω από την πίστα του Θέα.

Περισσότερα…

Posidonio

Posidonio, Αργυρός

Με πλήρως ανανεωμένο σχήμα επιστρέφει στο Ποσειδώνιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Στο πλευρό του Κωσνταντίνου Αργυρού θα εμφανίζονται ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Σάλτη, η Θωμαή Απέργη, η Josephine και ο Λευτέρης Κιντάτος. Κωνσταντίνος Αργυρός Ποσειδώνιο και το 2014 , μια μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία συνεχίζεται και η διασκέδαση ανεβαίνει στα ύψη στην Νο1 πίστα της παραλιακής, το Posidonio.

Περισσότερα…

 

Sideradiko Summer

Sideradiko Summer

SIDERADIKO Summer Club, ο καλύτερος προορισμός διασκέδασης που συνδυάζει ευχάριστο περιβάλλον και καλή μουσική επιστρέφει ξανά για να γίνει ο πιο must προορισμός του και το φετινό καλοκαίρι 2014.

Περισσότερα…

 

Akanthus

Akanthus, Summer 2014

To Akanthus club summer για ακόμα ένα καλοκαίρι θα είναι κοντά μας για να κρατάει τα ηνία της διασκέδασης μας και φέτος. To κορυφαίο bar – restaurant Akanthus των τελευταίων χρόνων δεν γινόταν να λείψει από το φετινό καλοκαίρι του 2014 που προβλέπεται καυτό.

Περισσότερα…

Απλά Ελληνικά

 ( 91 Ψήφοι )

Apla Ellinika Glyfada Paraliaki Kratiseis

Είναι βράδυ και θες ΑΠΛΑ να διασκεδάσεις. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ με την αγαπημένη σου παρέα. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ ακούγοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ χορεύοντας μέχρι το πρωί. Θέλεις να διασκεδάσεις «ΑΠΛΑ Ελληνικά» ! Το πιο δυνατό ελληνάδικο που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης για μας και τους φίλους μας βρίσκεται στη Γλυφάδα και έχει το όνομα «ΑΠΛΑ».

Περισσότερα…