Σφακιανάκης – Δρακοπούλου στην Ιερά Οδό!

Σφακιανακης Δρακοπουλου Ιερα Οδος

Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και φέτος η Ιερά Οδός μας ετοιμάζει το πιο δυνατό λαϊκό πρόγραμμα ! Ο Νότης Σφακιανάκης μαζί με την Φανή Δρακοπούλου μας περιμένουν για να διασκεδάσουμε ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Τι να πει κανείς για τον Νότη Σφακιανάκη, τον «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού και της πίστας… Έχει αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές κάθε του επαγγελματικό  βήμα στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Το 2012 αναμφίβολα ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά γι΄αυτόν καθώς ξεχώρισε δισκογραφικά με το τελευταίο του άλμπουμ , ενώ το τραγούδι «Ένα τσιγγανάκι είπε» έγινε αμέσως απίστευτο σουξέ και θα αφήσει εποχή. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για ‘μας ο Νότης Σφακιανάκης επί σκηνής. Έχει έναν μοναδικό και αμίμητο τρόπο ερμηνείας και με την φωνή του θα μας ταξιδέψει με παλαιότερα τραγούδια του που άφησαν εποχή αλλά και με τις τελευταίες του επιτυχίες όπως το τραγούδι “Εσύ η θάλασσα” που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη θα εμφανίζεται και η Φανή Δρακοπούλου . Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην νυχτερινή διασκέδαση και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες . Ξέρει πολύ καλά πώς να ξεσηκώνει το κοινό με ανεβαστικά τραγούδια όπως η πολύ μεγάλη επιτυχία της «Θέλω να τα πιω» με  την οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Για αυθεντική λαϊκή διασκέδαση και αυτό τον χειμώνα θα προτιμήσουμε την Iera Odo. Ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης και η Φανή Δρακοπούλου μας περιμένουν για να περάσουμε αξέχαστα!

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο !

Ειδικές τιμές για φοιτητές και νέους!

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων