Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα: Πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου στο Φωταέριο!

Νότης ΣφακιανάκηςΠέγκυ Ζήνα από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο Φωταέριο! Όπως μόλις ανακοινώθηκε η πρεμιέρα αυτής της μοναδικής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου!

Ο Νότης Σφακιανάκης τη φετινή σεζόν ανατρέπει τα δεδομένα και προχωρά σε μια πολύ μεγάλη συνεργασία που από τη στιγμή που ανακοινώθηκε δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στο κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Πως άλλωστε όταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο θα έχει στο πλευρό του τη μοναδική Πέγκυ Ζήνα.

Αρχικά υπήρχαν οι φήμες ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα εμφανιζόταν στο Φωταέριο μαζί με τη Shaya και τους Vegas κάτι όμως το οποίο δεν επαληθεύτηκε.

Από την άλλη η Πέγκυ Ζήνα ενώ όλα έδειχναν ότι θα εμφανίζεται μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Καίτη Γαρμπή στην πίστα της Ιερά Οδού η συνεργασία αυτή ναυάγησε.

Μετά τις παραπάνω αλλαγές ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα δεν έχασαν την ευκαιρία και συμφώνησαν για μια συνεργασία από τις μεγαλύτερες μεταξύ λαϊκών τραγουδιστών που έχουμε απολαύσει.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο των δύο τραγουδιστών όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Μουκίδης ο οποίο όλα δείχνουν ότι έχει επιμεληθεί μουσική και στίχους του τραγουδιού που θα έχει τίτλο “Πόσο σ’ αγαπώ“.