Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης «Φίλε μη ρωτάς»

Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης «Φίλε μη ρωτάς»
4.3 6 ψήφοι

«Φίλε μη ρωτάς» αυτός θα είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που σύντομα θα κυκλοφορήσει από το Σταμάτη Γονίδη και το Χρήστο Χολίδη!

Γονίδης Χολίδης έκαναν πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στην πίστα του Frangelico σε ένα σχήμα το οποίο από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για τη φετινή σεζόν.

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης βρίσκονται στο στούντιο αυτές τις ημέρες και ηχογραφούν το νέο τους κομμάτι «Φίλε μη ρωτάς»! Ντουέτο το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να το ακούσουμε live από τη σκηνή του κέντρου διασκέδασης Frangelico!

Το σχήμα Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης στο Frangelico πλαισιώνονται από νεαρούς καλλιτέχνες καθώς και από τις ήδη γνωστές σε όλους μας Ειρήνη Παπαδοπούλου με την εκρηκτική της εμφάνιση και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της καθώς και τη Χριστίνα Μήλιου που γνωρίσαμε για τα καλά από το ντουέτο της με το Θάνο Πετρέλη «Πές μου». Η πίστα του Frangelico λειτουργεί κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο ενώ για την κράτησή σας μπορείτε να εξυπηρετήστε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων 211 800 1300 & 698 67 08 008 What’s Up!

Περισσότερες πληροφορίες για τιμές και κρατήσεις στο σχήμα Γονίδης – Χολίδης στο Frangelico εδώ

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού ακούστε Live εκτέλεση: