Στέκι επωνύμων το Club22 με τον Πάνο Κιάμο!

Για 3η συνεχόμενη χρόνια και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία όπως και τις προηγούμενες σεζόν συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στο Club22 παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη, το νεανικό συγκρότημα των Kings, αλλά και την ανερχόμενη Ζωή Χρήστου, όπως και τον νικητή από τη μουσική εκπομπή ”The Voice 2” Κώστα Αγέρη.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες με ηγέτη του σχήματος τον Πανό Κιάμο εμφανίζονται στην πίστα του Club22 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο χαρίζοντας στο πλήθος του κόσμου που έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ένα από τα πιο in μπουζούκια της Αθήνας, όπως είναι το Club22, μοναδικές νύχτες γεμάτες διασκέδαση.

Τον Πανό Κιάμο, την Αγγελική Ηλιάδη, το συγκρότημα των Kings, τον Κώστα Αγέρη και τη Ζωή Χρήστου στηρίζουν στις επιτυχημένες εμφανίσεις τους – εκτός από πλήθος κόσμου που λατρεύει τους καλλιτέχνες αλλά και αγαπά τα τραγούδια τους – ένα πλήθος επωνύμων οι οποίοι επιλέγουν την πίστα του Club22 για τη διασκέδαση τους.

Μεταξυ άλλων, το νυχτερινό κέντρο Club22 επισκέφθηκαν σε κάποιες από τις πρόσφατες εμφανίσεις του σχήματος, επώνυμα και γνωστά στο ευρύτερο καλλιτεχνικό κοινό πρόσωπα.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Φοίβος Δεληβοριάς, η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών Βίκη Γεροθοδωρου, ο γνωστός συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης, αλλά και νεαρός τραγουδιστής με την πρόσφατη επιτυχία ”Μετρώ αντιστροφα”  Κωνσταντίνος Κουφός.

image image image image image image