Ο Στέλιος Ρόκκος στο Cabaret at Romeo.

Μουσικό Σχήμα στο Cabaret at Romeo: Στέλιος Ρόκκος – Κατερίνα Λιόλιου – Steven myExcuse

Από την Παρασκευή 6 Μαΐου ο Στέλιος Ρόκκος θα μας υποδεχτεί στην πίστα του Cabaret at Romeo. Ο Στέλιος Ρόκκος μετά από μία επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων το φετινού χειμώνα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση στο Μαρούσι κατηφορίζει για την καλοκαιρινή σεζόν σε ένα από τα ιστορικότερα κέντρα της παραλιακής.

Το Cabaret at Romeo είναι το αποτέλεσμα του επιτυχημένου Live Club Cabaret με μία από τις ιστορικότερες πίστες της παραλιακής το Romeo που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην πίστα του αλλά και προγράμματα που ο κόσμος στήριξε με την παρουσία του.

Το  Cabaret at Romeo θα φιλοξενήσει τις εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου κάθε Παρασκευή και Σάββατο με την έναρξη αυτών να γίνεται όπως θέλουν οι πληροφορίες μας αρχές Μαίου.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σε στυλ live clubbing όπως ακριβώς δηλαδή μας παρουσίασε ο Στέλιος Ρόκκος και το φετινό χειμώνα από την πίστα του κέντρου διασκέδασης Αυτοκίνηση.

Στέλιος Ρόκκος – Cabaret at Romeo 2016

Ο Στέλιος Ρόκκος  είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην πίστα του Cabaret at Romeo και όλοι αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη των εμφανίσεών του.  Οι προετοιμασίες αναμένεται να είναι πυρετώδεις της ούτως ώστε όλα να είναι απολύτως έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Καθώς προερχόμαστε από ένα χειμώνα ο οποιός όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στα μπουζούκια της Αθήνας συνοδεύτηκε από πολύ δυνατές συνεργασίες στις μεγάλες πίστες, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και την ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή σεζόν στο χώρο της διασκέδασης. Τα πιο εντυπωσιακά, διασκεδαστικά, προτότυπα και “ζεστά” μουσικά προγράμματα είναι αυτά που όπως κάθε χρόνο κερδίζουν την προτίμηση του κοινού και αυτό είναι κάτι που ο Στέλιος Ρόκκος το γνωρίζει και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό από την πίστα του Cabaret at Romeo με σκοπό το πρόγραμμά του να αποτελέσει αν όχι την πρώτη μία από τις πρώτες επιλογές όσον αφορά τη διασκέδαση του κόσμου στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο Στέλιος Ρόκκος αποτελεί έναν λαϊκό – ποπ – ροκ καλλιτέχνη, όπως αντιλαμβάνεστε ξεχωριστό στο είδος του που συνδυάζει μοναδικά στοιχεία καθώς ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο από ροκ μπαλάντες μέχρι λαϊκά και ποπ τραγούδια τα οποία συχνά συνοδεύει στις live εμφανίσεις του με την κιθάρα του η οποία μαζί με τη μελωδική χροιά της φωνής του αποτελούν μέρος των στοιχείων που τον καθιστούν μοναδικό τραγουδιστή τον οποίο ο κόσμος αγαπά και στηρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Στέλιος Ρόκκος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία πολύ ανοδική πορεία στην καριέρα του πραγματοποιώντας επιτυχημένες εμφανίσεις και συμμετοχές σε live προγράμματα που έχουν ξεχωρίσει στην διασκέδαση της Αθήνας και η αναφερόμαστε στα μουσικά  σχήματα όπως αυτό με τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα αλλά και και με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στην πίστα του Κέντρο Αθηνών. Ενώ νωρίτερα είχαμε απολαύσει τον Έλληνα τραγουδιστή στις εμφανίσεις του με το Δήμο Αναστασιάδη σε ένα ακόμα ιστορικό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και αναφερόμαστε στα Αστέρια Γλυφάδας on Stage. Ειδικότερα πάντως οι εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου  στην πίστα των Κέντρο Αθηνών και Αθηνών Αρένα που προαναφέρθηκαν παραπάνω ήταν αυτές που απογείωσαν την πορεία του καλλιτέχνη.

Τα τελευταία χρόνια ο Στέλιος Ρόκκος έχει στο πλευρό του στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται τον γιο του Δημήτρη Ρόκκο ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του που τον στηρίζει πέραν από γονιός αλλά και σαν “δάσκαλος” και συνεργάτης.

Η ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή σεζόν στο χώρο της διασκέδασης αναμένεται ξεχωριστή με το Στέλιο Ρόκκο να μας υποδέχεται στην πίστα του Cabaret at Romeo από αρχές Μαΐου.

Μη λήψει κανείς