Στο Frangelico Σ. Γονίδης – Ε. Χατζίδου – Σ. Αρσενίου!

Ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη φετινή άνοιξη. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο Frangelico, έχοντας άξιους συμπαραστάτες την Ελένη Χατζίδου και τον Σάκη Αρσενίου. Σίγουρα πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός, μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που θα μας κρατήσει στις επάλξεις για τη σεζόν που ξεκινάει. Γονίδης Αρσενίου Χατζίδου στην πίστα του Frangelico.

Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει σε λημέρια γνώριμα και σε περιβάλλον απόλυτα οικείο και αγαπητό σε εκείνον. Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους λαϊκούς ερμηνευτές στη χώρα μας, με μια αξιοζήλευτη πορεία που έχει σημαδέψει τον ίδιο αλλά κυρίως όλους εμάς τις τελευταίες δεκαετίες. Οι χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι βρίσκονται σε μεγάλους αριθμούς στη μουσική ‘’βιβλιοθήκη’’ του καλλιτέχνη και ακόμα περισσότερες είναι οι μεγάλες επιτυχίες του που έχουν τραγουδηθεί από αρκετές γενιές συμπολιτών μας. Το ήθος, παράλληλα με την αστείρευτη ενέργεια και φυσικά το ταλέντο που διαθέτει, τον συντροφεύουν σε όλη αυτή τη διαδρομή και είναι χαρακτηριστικά ευδιάκριτα και στις ζωντανές εμφανίσεις του σε όλες τις πίστες και τις συναυλίες που έχει πρωταγωνιστήσει. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο πηγάζει μπόλικη θετική ενέργεια και κυρίως διαθέτει την ικανότητα και την πείρα να την μεταφέρει και στο κοινό του, ένα κοινό που λατρεύει να τον ακούει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Φέτος ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει έτοιμος να ‘’ξαναβουτήξει στα βαθιά’’, σε γνώριμα ‘’νερά’’ και να συνεχίσει μαζί μας το απολαυστικό του ταξίδι στη διασκέδαση. Το κέφι και η ‘’μουσική αδρεναλίνη’’ είναι η ειδκότητά του, ενώ η συνύπαρξη με την εκρηκτική Ελένη Χατζίδου είναι βέβαια εχέγγυο για ένα μοναδικό θέαμα, οπτικής και ακουστικής απόλαυσης για την άνοιξη μου έχει μπει για τα καλά…

Η πανέμορφη Ελένη Χατζίδου πέρασε έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, με προγραμματισμένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, σκορπώντας ενθουσιασμό και δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες όπου κι αν βρέθηκε. Συνεχίζει από εδώ και πέρα δυναμικά στη σκηνή του Frangelico, ένα σημείο διασκέδασης γνώριμο και για εκείνη. Είναι ένα κορίτσι με πλούσιο ταλέντο και όρεξη για δουλειά, που έχει πραγματικά αρπάξει ‘’από τα μαλλιά’’ τις επαγγελματικές και καλλιτεχνικές ευκαιρίες που της προσφέρθηκαν. Η απήχησή της ειδικά στη νεολαία είναι πολύ μεγάλη και το κοινό της φανατικό, ειδικά ανάμεσα στους άντρες θαμώνες της νυχτερινής ζωής της πατρίδας μας. Στο πλάι του σπουδαίου Σταμάτη Γονίδη έχει για άλλη μια φορά το ‘’πεδίον δόξης λαμπρόν’’, για μια συναρπαστική σεζόν. Εξάλλου η αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες είναι γνωστή και εκδηλωμένη.

Το ανερχόμενο αστέρι της μουσικής πραγματικότητας της Αθήνας, ο Σάκης Αρσενίου, είναι ο τρίτος της παρέας. Έχει κάνει με πολλές περγαμηνές τα πρώτα του βήματα, αφού ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και περιμένει τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον. Συνεχώς εξελίσσεται και μας προυσιάζει νέα δείγματα γραφής από τη δουλειά του, με μεγάλη επιτυχία παρά τη σύνεση και την προσοχή που επιδεικνύει σε αυτόν το βηματισμό. Διαμορφώνει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, έτσι οι συνάδελφοί του και οι επιχειρηματίες απλοχερα του δίνουν ευκαιρίες.

Το Frangelico είναι ένα από τα πιο hot μπουζούκια της Αθήνας. Στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35, λειτουργεί όλο τον χρόνο, με συνεργασίες και επιλογές που, όπως η ιστορία έχει δείξει, μιλάνε πάντα στην καρδιά του κοινού. Με μεγάλη εμπειρία αλλά και προσαρμοστηκότητα οι άνθρωποί του είναι διαρκώς στην καρδιά των γεγονότων και του κλίματος της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, κάτι που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται κάθε σεζόν με την προσέλευση και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο μαγαζί.

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, Γονίδης Χατζίδου και Αρσενίου παραδίδουν εντατικά μαθήματα καλοπέρασης στο Frangelico. Όλοι εκεί φαίνονται αποφασισμένοι, αλλά κυρίως είναι ικανοί, να κρατήσουν την πρωτοκαθεδρία της όμορφης Αθηναϊκής νύχτας, με ένα πρόγραμμα καινούριο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του ίδιου του κοινού!

Μπουζούκια Αθήνα 2015-2016