Στο Romeo ο Λευτέρης Πανταζής με το Γιώργο Γιαννιά!

Λευτέρης Πανταζής , Γιώργος Γιαννιάς , έρχονται στο Romeo την φετινή καλοκαιρινή σεζόν για να μας αναστατώσουν με τα τραγούδια τους. Από 20 Ιουνίου και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν Πανταζής Γιαννιάς μας περιμένουν για να διασκεδάσουμε παρέα τους.

Το Romeo,το νυχτερινό που μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις, επιφυλάσσει ακόμα μια με ένα σχήμα που μόνο στο άκουσμα του ταράζει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης. Η καλοκαιρινή σεζόν 2014 προβλέπεται καυτή και το Romeo θα φιλοξενεί ένα σχήμα, Πανταζής Γιαννιάς , που θα κάνει ακόμα πιο καυτές τις νύχτες μας. Λευτέρης Πανταζής Γιώργος Γιαννιάς θα ξεκινήσουν από τις 20 Ιουνίου τις εμφανίσεις τους στο Romeo, στο νυχτερινό κέντρο που τους προηγούμενους μήνες φιλοξενούσε ακόμα ένα σχήμα που εντυπωσίασε και στο οποίο συμμετείχε ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Γιαννιάς. Σε ένα πρόγραμμα που θα είναι γεμάτο επιτυχίες και με καλή λαϊκή ελληνική μουσική , Πανταζής Γιαννιάς επιμελούνται και εγγυώνται την διασκέδαση μας.

Ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται στο Ρομέο πραγματοποιώντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στις μεγάλες πίστες της Αθήνας. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις ο Λε.Πα με γεμάτες μπαταρίες επανέρχεται για να μας διασκεδάζει από την σκηνή του Romeo με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Οι επιτυχίες για τον Λευτέρη Πανταζή είναι αμέτρητες, διαπρέπει τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού εδώ και πολλές δεκαετίες και το βιογραφικό του είναι πλούσιο από εμπειρίες και παραστάσεις. Στην μουσική του σταδιοδρομία έχει εμφανιστεί σε όλες τις μεγάλες και στις πιο ιστορικές πίστες της Ελλάδας και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου του ελληνικού τραγουδιού. Βλέποντας κάποιος την πορεία που έχει διαγράψει ο Λευτέρης Πανταζής θα μπορούσε να θεωρήσει εύκολα ότι είναι χορτασμένος από επιτυχίες αλλά στην περίπτωση του δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ανανεωμένος, έχει μέσα του μια απίστευτη ενέργεια σαν έφηβος, έχει αστείρευτη όρεξη για να δημιουργεί συνεχώς νέα τραγούδια και άφθονο κέφι που το βγάζει επάνω στην πίστα σε κάθε του εμφάνιση. Όλα αυτά θα μπορούμε να τα ζήσουμε στην πίστα του Romeo με τον Λευτέρη Πανταζή να δίνει κάθε φορά το κάτι παραπάνω για να ικανοποιεί το κοινό του, ένα κοινό που τον στηρίζει ασταμάτητα σε όλη του την πορεία. “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου”, “Ταραχή” τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του “Ξαναγύρισες” και “Άπιστος” και πολλά ακόμα τραγούδια θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε ζωντανά στο Romeo από τον Λε.Πα.

Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι μια από τις πιο αξιόλογες φωνές της νέας γενιάς που διαπρέπει εδώ και χρόνια με την πορεία του. Συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Romeo , την πίστα από την οποία έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν αλλά και την περασμένη σεζόν που εμφανιζόταν μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Στον χώρο που έχει σημαδέψει την μουσική του διαδρομή ,το Romeo, ο Γιώργος Γιαννιάς θα συναντήσει τον Λευτέρη Πανταζή και θα προσθέσει ακόμα μια πολύ μεγάλη συνεργασία στο είδη πλούσιο βιογραφικό του. Οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του Γιώργου Γιαννιά έγιναν στην πίστα του Ρομέο, με τα τραγούδια “Κούκλα σε βιτρίνα” και “Φύγε” να τον κάνουν ευρέως γνωστό στον κόσμο. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει παραπάνω από δέκα χρόνια και ο Γιώργος Γιαννιάς έχει καταφέρει να κάνει πάρα πολλές επιτυχίες.”Δεν θα πας πουθενά”, “Κρύψε με”, “Πάω απόψε να τρελαθώ” είναι μερικά από τα τραγούδια που έχει πει ο Γιώργος Γιαννιάς στην καριέρα του, τραγούδια τα οποία έχει αγαπήσει ο κόσμος και θα έχουμε την τύχη να ακούσουμε μαζί με πολλά ακόμα στην πίστα του Romeo.

Pantazis Giannias το πιο λαϊκό, διασκεδαστικό και ανατρεπτικό σχήμα της σεζόν είναι γεγονός και θα εμφανίζεται στο Romeo plus. Για όσους επιθυμούν στην νυχτερινή τους έξοδο χορό, καλό τραγούδι , λουλουδοπόλεμο και διασκέδαση που να κρατάει ως το πρωί η επιλογή βρίσκεται στο Romeo με το σχήμα Πανταζής Γιαννιάς.