Τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων στο Posidonio για τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ένας πολύ πετυχημένος κύκλος εμφανίσεων κλείνει αυτή την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο Posidonio.  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά από ένα σερί εμφανίσεων για 10 ολόκληρους μήνες ρίχνει αυλαία σε ένα πρόγραμμα που μάγεψε τον κόσμο διατηρώντας το Posidonio ως το No1 στέκι της παραλιακής για μία ακόμα χρονιά.

Σε ένα άκρως επιτυχημένο σχήμα συνέβαλαν οι καλλιτέχνες του προγράμματος με πρωτοστάτη τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μαζί του τον Κώστα Μαρτάκη, τη Θωμαή Απέργη, τη Χριστίνα Σάλτη και το Λευτέρη Κιντάτο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την ώρα αφήνει στην άκρη τα επαγγελματικά του σχέδια αφού ήρθε η ώρα να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία. Όπως  μάθαμε μάλιστα σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Λαμίας.

Τη σκυτάλη από αρχές Μαρτίου στο Posidonio παίρνει ο Γιάννης Πλούταρχος! Το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού επιστρέφει έπειτα από μια δεκαετία στην πίστα στην οποία τον γνωρίσαμε και μεγαλούργησε! Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Posidonio και όλοι αναμένουμε αρχές μαρτίου την έναρξη των εμφανίσεων!