Τελευταία Μοιραία Συνάντηση σήμερα στο Διογένης Studio

H ανανεωμένη σκηνή του Διογένης Studio κλείνει απόψε τις πύλες της και αφήνει το αθηναϊκό κοινό με μια γλυκόπικρη γεύση, γλυκιά από τις αναμνήσεις, πικρή από τον ”αποχωρισμό”. 

Ο κυριότερος εκφραστής σήμερα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Αντώνης Ρέμος, συναντάει επί σκηνής για μια τελευταία παράσταση τον κορυφαίο, πολυσύνθετο Έλληνα περφόρμερ Γιάννη Ζουγανέλη σε μια παρέα που διανθίζει με την παρουσία και τη γλυκειά φωνή της η δυναμική Μελίνα Ασλανίδου. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το συνεργάτη του Γιώργο Λύρα, υπογράφει τη σκηνοθεσία ενός διαδραστικού άκρως προτότυπου προγράμματος που κράτησε συντροφιά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου από το Δεκέμβρη μέχρι απόψε.

Τραγούδι, χορός χιούμορ, ανατρεπτικά video, και η διάθεση στα ύψη φυσικά με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες γεμάτους ταλέντο και ενέργεια. Το Διογένης Studio επιβεβαίωσε για άλλη μια σεζόν ότι κάνει σπουδαίες επιλογές και γνωρίζει και να τις υποστηρίζει. Σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη συνεργασία και για τους συντελεστές της αλλά κυρίως για το αθηναϊκό κοινό που διψάει για πρωτότυπες καλλιτεχνικές προτάσεις.