Τελικές πρόβες για τον Πάνο Κιάμο στο Club 22!

Η μεγάλη πρεμιέρα για τον Πάνο Κιάμο , την Ελένη Χατζίδου και το Stan στο Club 22 πλησιάζει και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις καθώς βρισκόμαστε στις τελικές πρόβες αφού Πέμπτη 20 Νοεμβρίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει! Τρίτη σερί χρονιά στην πίστα του Club 22 με σκοπό να απογειώσει τη διασκέδασή μας όπως καταφέρνει τα τελευταία χρόνια με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ δεμένο σύνολο από μουσικούς, υπεύθυνους στον ήχο και τα φώτα βρίσκεται αυτή τι στιγμή στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για τις εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο στο Club22.

Στο πλάι του Πάνου Κιάμου στο Club 22 βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου που κυκλοφόρησε μόλις το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο “Τώρα μπορώ” καθώς και ο Stan που έχει χτυπήσει την κορυφή των air play με το single “Όταν αγαπάς“.

Πάνος Κιάμος , Ελένη Χατζίδου και Stan μας υποδέχονται από τις 20 Νοεμβρίου στο Club 22! Για τιμές και κρατήσεις δείτε εδώ είτε πληροφορηθείτε στο τηλέφωνο 211 800 1300!