Στο Θάλασσα ο Σάκης Ρουβάς με τον Αντύπα !

Σάκης Ρουβάς Αντύπας Θάλασσα 2012 Κρατήσεις

 

Σάκης Ρουβάς Αντύπας Θάλασσα 2012 Κρατήσεις

Thalassa Rouvas – Antypas

Μια απροσδόκητη μουσική συνεργασία ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς που αυτό το καλοκαίρι στην πίστα του Θάλασσα θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αντύπα σε ένα ανατρεπτικό σύγχρονο πρόγραμμα που όμως θα περιλαμβάνει και “μια δόση” από τις παλιές καλές εποχές της νυχτερινής διασκέδασης!

Η λαϊκή και η ποπ μουσική παντρεύονται με το Σάκη Ρουβά και τον Αντύπα στο Thalassa , οι καλοκαιρινές τους εμφανίσεις αναμένεται να αποτελέσουν “φωτιά” στην παραλιακή για το καλοκαίρι του 2012 , δεν θα περιμένουμε πολύ ακόμα καθώς η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου

Πολύ ενθουσιασμένοι έχουν δηλώσει και οι δύο καλλιτέχνες για αυτή την αναπάντεχη συνεργασία και οι πρόβες είναι ασταμάτητες για να είναι όλα πανέτοιμα στην πρεμιέρα του προγράμματος!

Ανυπομονούμε πολύ για τις εκπλήξεις του προγράμματος που δεν είναι άλλες από την ταυτόχρονη συνύπαρξη στην πίστα του Thalassa για το παιδί της ποπ το Σάκη Ρουβά αλλά και τον μέντορα από τα μπουζούκια.. Αντύπα! Άραγε θα ακούσουμε το Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει Αντύπα… και ο Αντύπας .. Σάκη Ρουβά!

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

– Τιμές –

Πέμπτη
> 130€ η φιάλη στα 4 άτομα
> 110€ η φιάλη στα 6 άτομα , Φοιτητική τιμή!

Παρασκευή
> 140€ η φιάλη στα 4 άτομα
> 130€ η φιάλη στα 6 άτομα , Φοιτητική τιμή!

Σάββατο
> 140€ η φιάλη στα 4 άτομα
> 140€ η φιάλη στα 6 άτομα , Φοιτητική τιμή!

*περιορισμένες θέσεις για φοιτητές

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

Κράτηση