Ο Θάνος Πετρέλης διασκέδασε στο Vox με το σχήμα Γιαννιάς Μενιδιάτης Καλλή + Φώτο

Το  Vox και το σχήμα Γιαννιάς Μενιδιάτης Καλλή είχαν για ακόμη μια εβδομάδα την τιμητική τους με δεκάδες εκατοντάδες κόσμου να το επισκέπτονται θέλοντας να διασκεδάσουν με το υπέροχο πρόγραμμα του σχήματος.

Το Vox και αυτή την εβδομάδα αποτέλεσε τον πόλο έλξης του κοινού που λατρεύει την καλή λαϊκή διασκέδαση. Ο Γιώργος Γιαννιάς , ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χάρισαν μερικές ακόμα ξεχωριστές βραδιές στον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του και γέμισε το νυχτερινό κέντρο Vox. Ανάμεσα στους θαμώνες του Vox ήταν η σύζυγος του Πάνου Καλίδη Λεάννα Μάρκογλου και ο μοναδικός Θάνος Πετρέλης. Φυσικά ο Θάνος Πετρέλης βρέθηκε στο επίκεντρο με τους καλλιτέχνες του σχήματος να του απευθύνουν θερμό χαιρετισμό ενώ έπειτα από απαίτηση του κόσμου ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του σηκώνοντας το Vox στο πόδι.

Γιαννιάς Μενιδιάτης Καλλή ξέρουν από καλή διασκέδαση και την χαρίζουν μέσα από το πρόγραμμα τους στο Vox στο οποίο συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις τους.

Για κρατήσεις στο Vox και το σχήμα Γιαννιάς Μενιδιάτης Καλλή εδώ.

vox-petrelis

vox-petrelis-kalli

vox

petrelis-thanos-vox