ΘΕΑ

Τρέχων Μουσικό Σχήμα: Νίκος Οικονομόπουλος – Λένα Παπαδοπούλου

 Νέα συνεργασία, νέες εκπλήξεις και όλα αυτά από το Θέα. Στις 28 Αυγούστου ανεβαίνει ξανά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, ο ένας και μοναδικός Νίκος Οικονομόπουλος. Μαζί του, η Λένα Παπαδοπούλου,  μια αγαπημένη λαϊκή φωνή που κάνει δυναμικό came back στις Αθηναϊκές πίστες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, μιας και η πίστα του Θέα έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν τον δημοφιλή τραγουδιστή. Η περασμένη χρονιά ίσως και να ήταν μια από τις πιο πετυχημένες για το Νίκο, καθώς οι εμφανίσεις του, τόσο σε Αθήνα, αλλά όσο και στη Θεσσαλονίκη στέφθηκαν με άκρως επιτυχία. Ως γνωστόν, η σεζόν ξεκίνησε δυναμικά στην Αθήνα, με τη Δέσποινα Βανδή, στη σκηνή του Fever και ολοκληρώθηκε με εξίσου επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στη σκηνή του Politia Live Clubbing.  Η επιτυχία είναι λοιπόν σίγουρη για το νεαρό τραγουδιστή, που τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς. Ακόμη οι επιτυχίες που σημειώνει δε μένουν μόνο στις νυχτερινές του εμφανίσεις, αλλά κυρίες στις ραδιοφωνικές επιτυχίες που μας χαρίζει απανωτά, τη μια μετά την άλλη. Όλα του τα τραγούδια γίνονται ραδιοφωνικές επιτυχίες και σπάνε κάθε ρεκόρ ‘χτυπημάτων’ στο youtube. Ο κόσμος τον αγαπά ιδιαίτερα, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν το παιδί της διπλανής πόρτας. Οι νέοι ταυτίζονται με το παρουσιαστικό του, αλλά είναι εξίσου αγαπητός και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη μας επιφυλάσσει για φέτος το Θέα. Την επιστροφή στις Αθηναϊκές  πίστες της Λένας Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στη συμπρωτεύουσα και είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως άλλαξε δρόμο πλεύσης. Η δυναμική της επιστροφή στις πίστες είναι δεδομένη. Δε θα μπορούσε να επιστρέψει με καλύτερη συνεργασία, μιας και τόσο ο Νίκος Οικονομόπουλος, όσο και η σκηνή του Θέα της ταιριάζουν απόλυτα. Η Λένα διαθέτει μια γνήσια λαϊκή φωνή που τη δεκαετία των 90s, μεσουρανούσε στις πίστες και τα τραγούδια της σημείωναν επιτυχία το ένα μετά το άλλο. Κάνεις δε θα ξεχάσει το «Θέλω Τρέλα», το «Εγώ είμαι η Λένα», όσο και το «Θαύμα». Ήρθε λοιπόν η ώρα, όλα αυτά τα τραγούδια να τα θυμηθούμε και να διασκεδάσουμε με τη μοναδική φωνή της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ίδια έχει μεγάλη λαχτάρα για την επιστροφή της. Το τραγούδι, που πάντα αγαπά, της έχει λείψει και δηλώνει έτοιμη για μια μεγάλη επιστροφή.

Το Θέα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, που τα τελευταία χρόνια προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση με τις μουσικές συνεργασίες που προτείνει στο κοινό του. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται επί σκηνής εντυπωσιάζουν  πάντα με τα μουσικά τους ντουέτα, ενώ παράλληλα χαρίζουν πρωτόγνωρες στιγμές στο κοινό που τους παρακολουθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η περσινή συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου, που μάγεψαν με την παρουσία τους και τα τραγούδια τους τον κόσμο. Ιδιαίτερη στιγμή αποτελούσε η μουσική τους συνύπαρξη και οι απίστευτες ερμηνείες τους σε κομμάτια διαφορετικά και συνάμα συγκινητικά.  Φέτος το ραντεβού μας με το Θέα έρχεται νωρίς, στα τέλη Αυγούστου και μας επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές και το κέφι στα ύψη.

Νίκος Οικονομόπουλος – Λένα Παπαδοπούλου είναι το σχήμα που κάνει πρεμιέρα από την παραλιακή σκηνή του Θέα. Είναι ένα μουσικό πάντρεμα που σίγουρα θέλουμε να απολαύσουμε. Οι δυο καλλιτέχνες με τις μοναδικές λαϊκές φωνές τους είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν και να μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους.  Η μουσική τους συνύπαρξη ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς μερίδα του κόσμου ανυπομονεί να τους απολαύσει μαζί στην πίστα. Προμηνύεται λοιπόν ένα άκρως πετυχημένο σχήμα που ελπίζουμε να μας συντροφεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις 28 Αυγούστου ανοίγουν οι πόρτες του Θέα και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να μας υποδεχτούν.

Νικος Οικονομόπουλος – Λένα Παπαδοπούλου Θέα 2015

.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 , Καλαμάκι
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

Κανονική τιμή Φιάλης: 150€ / 4 άτομα

Φοιτητικές Τιμές:

Παρασκευή 120€ / 6 άτομα
Σάββατο 130€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : !