Στο ΘΕΑ ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου!

ΘΕΑ 2012 Νίκος Οικονομόπουλος Έλλη Κοκκίνου

Και αυτή τη σεζόν η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει μόνο στο νυχτερινό κέντρο Θέα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη αναλαμβάνουν από τις 24 Αυγούστου 2012 να μας ξεσηκώσουν και να μας χαρίσουν αξέχαστες νύχτες διασκέδασης με πολύ τραγούδι και τρελό κέφι!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την τεράστια δισκογραφική του επιτυχία με το άλμπουμ «Καλή καρδιά», επιστρέφει στις αθηναϊκές πίστες για να μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει με τα νέα hit του αλλά και παλαιότερα τραγούδια του που έχουν αφήσει εποχή. Μαζί του η μοναδική Έλλη Κοκκίνου που βρίσκεται στην κορυφή των chart με το τραγούδι “Κοίταξε γύρω μας” . Μετά από τόσα χρόνια στις μεγαλύτερες πίστες ξέρει πολύ καλά την συνταγή για να μας κάνει να περάσουμε υπέροχες βραδιές.

Το σχήμα στο «Thea» συμπληρώνει η Κατερίνα Στικούδη που με τις καυτές τις εμφανίσεις και τις χορευτικές επιτυχίες της θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στο κόκκινο!

Το πιο συζητημένο σχήμα της σεζόν βρίσκεται και πάλι στο νυχτερινό κέντρο «Θέα». Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη θα μας περιμένουν!

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 3 ,Καλαμάκι

Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή και Σάββατο!

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

Κράτηση

Νίκος Οικονομόπουλος – Καλή Καρδιά

Έλλη Κοκκίνου – Κοίταξε γύρω μας