Στο ΘΕΑ η Πέγκυ Ζήνα με την Πάολα!

ΘΕΑ 2012 Πέγκυ Ζήνα Πάολα

Το πιο δυνατό σχήμα είναι και φέτος στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Θέα»! Η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα Φωκά ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν! Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Λούκας Γιώρκας! Το κέντρο «Θέα» στην Ποσειδώνος είναι πανέτοιμο, οι πρόβες ολοκληρώνονται και μία δυνατή πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2012 θα σημάνει την έναρξη ενός μοναδικού προγράμματος με πολλές εκπλήξεις. Όλοι αναμένουν να παρακολουθήσουν τις κοινές live εμφανίσεις δύο μεγάλων καλλιτέχνιδων, όπως η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα , που έχουν πάρει τα εύσημα για την εγγυημένη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Για την Πέγκυ Ζήνα ξεχωριστή είναι αυτή η συνεργασία της τόσο με το νυχερινό κέντρο «Θέα» όσο και με την Πάολα, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιήσει σειρά live εμφανίσεων μετά την γέννηση της αγαπημένης κόρης της, Ηλέκτρας. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα για πολλούς μήνες αφοσιώθηκε αποκλειστικά στον ρόλο της μητέρας. Επανέρχεται όμως αποφασισμένη τόσο επιλέγοντας να τραγουδήσει κοντά στο κοινό της , όσο και δισκογραφικά. Ο τελευταίος της δίσκος με τίτλο «Εγώ θα τραγουδήσω» διαγράφει τεράστια επιτυχία , όπως ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα, τα τραγούδια «Εγώ θα τραγουδήσω», «Είχα πει θα φύγω» , «Σου χρωστάω ένα κλάμα» είναι πλέον mega hits και δεν σταματούν και παίζονται στο ραδιόφωνο. Στο κέντρο «Θέα» ,λοιπόν, η Πέγκυ Ζήνα, ανανεωμένη και πιο όμορφη ποτέ, μας περιμένει για να βάλουμε φωτιά στη νύχτα διασκεδάζοντας με τις τελευταίες επιτυχίες της ,αλλά και με παλαιότερες που έχουν αφήσει εποχή.

Θα έχουμε όμως την ευκαιρία να απολαύσουμε και την αγαπημένη μας Πάολα Φωκά! Η εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή της και την εντυπωσιακή εμφάνιση θα μας ξεσηκώσει όπως μόνο αυτή ξέρει και θα κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί. Η ίδια έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις live εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο και επανέρχεται στην αθηναϊκή νύχτα για να την απολαύσουμε για μία ακόμη σεζόν.

Μαζί με τις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες θα εμφανίζεται και ο Λούκας Γιώρκας. Ο νέος καλλιτέχνης με την εξαιρετική φωνή αλλά και εμφάνιση που ήρθε για να μείνει! Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε το 2011 όταν μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Eurovision και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και τώρα φέρνοντας στο «Θέα» ένα νεανικό και φρέσκο κλίμα.

Η διασκέδαση θα φτάσει στο κόκκινο και φέτος στο κέντρο «Θέα» με την αγαπημένη μας Πέγκυ Ζήνα και την Πάολα! Δύο από τις καλύτερες τραγουδίστριες του μοντέρνου ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Το σχήμα θα συμπληρώνεται από τον Λούκα Γιώρκα. . . Μην το χάσετε!

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 3 ,Καλαμάκι

Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή και Σάββατο!

 

Φωτογραφίες

{gallery}bouzoukia/thea{/gallery}