Θεαματικά εγκαίνια για το Feliz!

Feliz

Feliz

Θεαματικά εγκαίνια για το Feliz, στη Γλυφάδα, στις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε και άνοιξε επισήμως τις πόρτες του! Όπως ήταν επόμενο, ο νέος, must χώρος των νοτίων προαστίων, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Εκ βάθρων ανακαινισμένο, το πρώην Bellagio, συγκέντρωσε και δημοφιλή πρόσωπα από τη showbiz, που το διασκέδασαν μέχρι πρωίας απολαμβάνοντας διεθνείς γεύσεις, clean ποτά, αλλά και χορευτικά, σε mainstream ρυθμούς, από αιθέριες υπάρξεις.

Το ολοκαίνουργιο bar-restaurant στη Γλυφάδα, που εξιτάρει με τη minimal αισθητικήτου και τους εστέτ και φέρει τη σφραγίδα του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Αλιμπέρτη, αλλά και του Αλέξιου Μουσαηλίδη, ήδη έχει γίνει το Νο 1 meeting pointτων νοτίων προαστίων. Φίλοι, αλλά και σύσσωμη η νεολαία τούς τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνιά του.

Ο daddy cool Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του Ελεάννα Μάρκογλου – σε μια από τις όχι και τόσο συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους -, ο Κώστας Σόμμερ, η Βιβή Μαστραλέξη, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» και το γλέντησαν στους μαγικούς ρυθμούς του Feliz. Δεν μπορούσε να λείψει ο Κώστας Αλιμπέρτης, ο γνωστός γυμναστής και p/r man, εξάδελφος του συνονόματού του, Κώστα Αλιμπέρτη – εκ των ιδιοκτητών του bar-resto.

Το Feliz σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει κατακτήσει το κοινό της πόλης καιόλοι χορεύουν στο τέμπο του! Όχι τυχαία, αφού εκεί πραγματοποιούνται superparties: κάθε Τρίτη, ο γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις εμφανίσεις του με τον Νότη Σφακιανάκη, Petros Santana, δίνει το στίγμα του, διοργανώνοντας βραδιές latin,με τον τίτλο Passiones night, ενώ η ομάδα Kiss and Fly του Αντώνη Κεχαγιαδάκη κάθε Πέμπτη «παίζει μπάλα» με ελληνική βραδιά και τίτλο Pop Corn (ώρα έναρξης:21.00). Κάθε Κυριακή, το Feliz μάς καλεί να σειστούμε με Mainstream Vibes, ενώ σε ό,τι αφορά στις Τετάρτες θα γίνεται παρέλαση επωνύμων στα dexx. Join us!