Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διασκέδασαν στο Posidonio!

Στο Posidonio βρέθηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου διασκέδασαν με τα τραγούδια του καλού τους φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού!

Κάθε βράδυ στο Ποσειδώνιο είναι γιορτή και κατάμεστο το μαγαζί διασκεδάζει όλες τις ημέρες λειτουργίας του με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού , του Κώστα Μαρτάκη, της Χριστίνας Σάλτη, της Θωμαή Απέργη και του Λευτέρη Κιντάτου.

posidonio_ouggarezos_argyros

Το βράδυ της Κυριακής στο Posidonio βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου όπου διασκέδασε με την παρέα της και έπειτα από προτροπή του Κωνσταντίνου Αργυρού που της έδωσε το μικρόφωνο δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει στον κόσμο αγαπημένα τραγούδια της “Κόκκινη γραμμή” , “Τι μου συμβαίνει” και “Δε θέλω τέτοιους φίλους” , όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

posidonio_argyros_martakis

Το ίδιο βράδυ σε διπλανό τραπέζι στο Posidonio διασκέδαζε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με φίλους του ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε “Αγάπα με τις ώρες που μπορείς” του Βασίλη Καρρά μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

 

Στο Ποσειδώνιο η διασκέδαση “χτυπάει κόκκινο” και Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή που λειτουργεί το μαγαζί δεν πέφτει καρφίτσα! Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Αργυρός – Μαρτάκης καθώς και πως μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Posidonio.