ΤΡΟΙΚΑ Club

Troika Club, Πανούσης

Στο Troika Club στην Οδό Πειραιώς 178 ο αγαπημένος μας Τζίμης Πανούσης , ετοιμάζει ένα απίστευτο πρόγραμμα στο . Από τις 22 Φεβρουαρίου ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής στην πόλη μας.

Επιτέλους ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει δυναμικά σε μια εποχή που τον χρειαζόμαστε πολύ! Χρειαζόμαστε όμορφα τραγούδια του και τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας του αλλά και τα καυστικά, χιουμοριστικά σχόλιά του γύρω από «καυτά» επίκαιρα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Ο Τζίμης ποτέ δεν δίσταζε να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του, αποκτώντας έτσι πιστούς θαυμαστές.

Με τραγούδια που έχουν έντονα ροκ στοιχεία και που έχουν αφήσει εποχή , ο Τζίμης Πανούσης έρχεται στο Troika Club για να μας ξεσηκώσει . Θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα μας κομμάτια , ενώ δεν θα παραλείψει να αναφερθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και στην οικονομική κρίση, όπως φαίνεται και από το όνομα του μαγαζιού στο οποίο θα εμφανίζεται.

Μία εναλλακτική πρόταση στην διασκέδαση έχει μόνο για εμάς ο Τζίμης Πανούσης ! Μας περιμένει στο Troika Club για να περάσουμε υπέροχα!

Τροικα Club Τζίμης Πανούσης 2013!

Διεύθυνση: Πειραιώς 178– Τιμές –

Κανονική Χρέωση: 140€ / 4 άτομα

– Φοιτητικές Τιμές –
Παρασκευή – 110€ / 6 άτομα
Σάββατο – 120€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!