Τσαλίκης Καλίδης Central Live Clubbing | Οντισιον την Τετάρτη 8/10

Στο νυχτερινό κέντρο Central Live Clubbing που τον φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης , την τετάρτη 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται οντισιόν για την εύρεση τραγουδιστών που θα πλαισιώσουν τους δυο καλλιτέχνες.

Όπως δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης από το instagram:

central_live_clubbing_ontision

Οι άνθρωποι του Central Live Clubbing, ενός καινούριου χώρου διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα που έρχεται για να κάνει την διαφορά,  και το δίδυμο Τσαλίκης Καλίδης δείχνουν ότι έρχονται για να κάνουν την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση. Με μια πρωτότυπη οντισιόν που θα πραγματοποιηθεί στο Central Live Clubbing την τετάρτη 8 Οκτωβρίου δίνουν την ευκαιρία σε νέες φωνές, νέα πρόσωπα κάθε ηλικίας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι και να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο κοινό. Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση αυτή και δείχνει ότι το Central Live Clubbing ήρθε να κάνει την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα και να αφήσει ιστορία σε αυτήν.

Ενώ οι προετοιμασίες για την έναρξη των εμφανίσεων είναι πυρετώδεις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη με τον Azis με τίτλο Estar Loco!