Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης καλωσόρισαν την Βασιλική Νταντά στο Central live

Το Central live clubbing, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης καλωσόρισαν στην παρέα τους το τελευταίο τριήμερο της περασμένης εβδομάδας την Βασιλική Νταντά που ήρθε για να προστεθεί με την σειρά της στην πιο κεφάτη παρέα στις πίστες της Αθήνας.

Το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης πρωτοστατεί εδώ και μερικούς μήνες στην διασκέδαση της Αθήνας αποτελώντας ένα από τα κορυφαία σχήματα της σεζόν και μια από τις πιο συχνές επιλογές του κόσμου. Στην όμορφη παρέα του Central live clubbing και η όμορφη Βασιλική Νταντά για να προστεθεί και όπως φάνηκε έδεσε με την παρέα από την πρώτη της εμφάνιση.

Το τριήμερο αυτό στο Central live βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι οι οποίοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του σχήματος . Ανάμεσα τους ο Νίκος Ζωϊδάκης ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη την επιτυχία τους «Θα γυρίσει ο τροχός», ο Γιάννης Τάσσιος που τραγούδησε επί πίστας, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Χριστίνα Κολέτσα, η Μαρία Ιακώβου , ο Δημήτρης Γιώτης και ο Zeraw των Vegas.

Τσαλίκης Καλίδης Νταντά πλέον αποτελούν το πιο καυτό τρίο στις πίστες της Αθήνας και συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις τους με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση του κόσμου κάνοντας τις βραδιές μας ξεχωριστές με το κέφι να ανεβαίνει στα ύψη.

Για κρατήσεις στο Central Live στο σχήμα Τσαλίκης Καλίδης Νταντά εδώ.

central-live-koletsa
tsalikis-zwidakis-central-livetsalikis-kalidis-tassios-central

zeraw-iakovou-central-live

central-giotis-dimitriscentral-live-parousies