Η Βασιλική Νταντά στο Central live clubbing!

Στο σχήμα Τσαλίκης Καλίδης στο Central live clubbing έρχεται να προστεθεί ένα νέο πρόσωπο που θα βάλει το δικό του σημάδι στο πιο καυτό πρόγραμμα της Αθήνας. Ο λόγος για την Βασιλική Νταντά που πλέον θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη και του Πάνου Καλίδη.

Εδώ και περίπου τρεις μήνες ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης εμφανίζονται στο Central live clubbing με μεγάλη επιτυχία και αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της Αθήνας και έναν από τους πρώτους σε προτιμήσεις προορισμούς διασκέδασης.

Η Βασιλική Νταντά έρχεται για να προστεθεί στην όμορφη παρέα του Γιώργου Τσαλίκη και του Πάνου Καλίδη στο Central live clubbing. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα προσθέσει την δική της πινελιά στο πρόγραμμα κάνοντας το ακόμα πιο διασκεδαστικό και ξεχωριστό. Η νεαρή και ταλαντούχα Βασιλική Νταντά  μέχρι πριν μερικές εβδομάδες εμφανιζόταν στο Romeo με τον Λευτέρη Πανταζή. Σίγουρα η Βασιλική Νταντά θα κλέψει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του αντρικού κοινού με την ξεχωριστή της παρουσία ενώ θα ξεσηκώσει τον κόσμο με τις ερμηνείες της ειδικά την ώρα που ερμηνεύει την πολύ μεγάλη επιτυχίας της που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες και έχει τον τίτλο «Ούτε να σε ξαναδώ».

Τσαλίκης Καλίδης Νταντά μας περιμένουν στο Central live για να συνεχίσουν τις υπέροχες και ξεχωριστές βραδιές του για αρκετό καιρό ακόμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα του Central live εδώ.