Βοτανικός | Αντύπας – Μακρόπουλος

O Βοτανικός, το νυχτερινό κέντρο που εδώ και χρόνια διαπρέπει στην νυχτερινή διασκέδαση θα φιλοξενεί την φετινή χειμερινή σεζόν το σχήμα Αντύπας Μακρόπουλος. Στο πλευρό τους , Αντύπας Μακρόπουλος, θα έχουν την Ελέανα Παπαϊωάννου, τους Kings, τον Πρόδρομο και μερικούς ακόμα νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές.

Αντύπας – Μακρόπουλος έρχονται στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός για να χαρίσουν στο κοινό το πιο λαϊκό πρόγραμμα της χειμερινής σεζόν 2014/2015. Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος είναι δυο από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές , διαπρέπουν στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης εδώ και πολλά χρόνια και φέτος τον χειμώνα αναμένεται να τραβήξουν επάνω τους όλα τα βλέμματα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ο Αντύπας , ο Νίκος Μακρόπουλος και η υπέροχη συντροφιά τους θα υποδέχονται με χαρά το κοινό τους και θα παρουσιάζουν σε αυτό ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει πολλές επιτυχίες , ατελείωτο κέφι και πολύ χορό με την διασκέδαση να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ο Βοτανικός θα αποτελέσει ένα από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς της νυχτερινής Αθήνας και φυσικά το σχήμα Αντύπας Μακρόπουλος θα αποτελεί το ιδανικό πρώτυπο διασκέδασης.

Ο Βοτανικός είναι ένα νυχτερινό κέντρο που έχει γράψει εδώ και χρόνια την δική του ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση. Είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και άνετα  νυχτερινά κέντρα της Αθήνας που προσφέρει όλες τις ανέσεις για να κάνει την διασκέδαση του θαμώνα ιδανική. Ο Βοτανικός   βρίσκεται στο Γκάζι , στην καρδιά της Αθήνας και της διασκέδασης. Στην πίστα του Βοτανικού έχουν τραγουδήσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής  όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άννα Βίσση, ο Λευτέρης Πανταζής, η Χάρις Αλεξίου κ.α, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντύπας θα βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μετά την πολύ μεγάλη περσινή επιτυχία του με τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, έχοντας παρτενέρ του φέτος τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ο Αντύπας, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα μας περιμένει για να μας υποδεχτεί και να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του στον Βοτανικό, μετά την περσινή πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην ίδια πίστα. Ο Αντύπας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και καταξιωμένους λαϊκούς τραγουδιστες των τελευταίων δεκαετιών, έχοντας φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και σε όλες του τις εμφανίσεις. Στην πλούσια και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του ο Αντύπας έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και συνεχίζει χαρίζει ακόμα επιτυχίες στο ελληνικό τραγούδι ενώ έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού έχοντας μάλιστα εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες της χώρας. Στο πλούσιο βιογραφικό του έρχεται να προστεθεί και η συνεργασία της φετινής σεζόν στο Βοτανικό με τον Νίκο Μακρόπουλο μια συνεργασία που σίγουρα θα γράψει ιστορία στην χρυσή βίβλο της νυχτερινής διασκέδασης.

Ο Νίκος Μακρόπουλος για ακόμα μια σεζόν θα βρεθεί κοντά στο κοινό της Αθήνας που τον λατρεύει. Η φετινή χειμερινή σεζόν θα τον βρει παρέα με τον Αντύπα στον Βοτανικό, σε μια συνεργασία που κλέψει την παράσταση. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του , η υπέροχες ερμηνείες του αλλά και τα τραγούδια του που αγγίζουν με τον στίχο τους τον ακροατή έχουν κάνει τον Νίκο Μακρόπουλο να είναι ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και να κατέχει στις καρδιές του κόσμου μια ξεχωριστή θέση έχοντας μάλιστα και φανατικό κοινό που αναμένεται να δώσει και στον Βοτανικό δυναμικό παρόν. Όλα  αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νίκου Μακρόπουλου σε συνδυασμό με τα εξίσου ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Αντύπα έρχονται τον φετινό χειμώνα να ενωθούν και να χαρίσουν στον κόσμο το πιο απολαυστικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα της νυχτερινής διασκέδασης.

Αντύπας Μακρόπουλος, δυο μεγάλα ονόματα  του λαϊκού τραγουδιού από  την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου θα μας περιμένουν για έναν ξεχωριστό χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός.

Διεύθυνση: Κασσάνδρας 19 (Ιερά οδός και Σπ.Πάτση)

Παρασκευή & Σάββατο

– Κανονική Τιμή –

Απλή φιάλη Παρασκευή και Σάββατο 160€ / 4 άτομα
– Φοιτητικές Τιμές / 6 άτομα –
Φοιτητικό Παρασκευή 120€ / 6 άτομα
Φοιτητικό Σάββατο 130€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων :