Η Ελεονόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου διασκέδασαν στην Ιερά Οδό + Φωτο

Στο νυχτερινό κέντρο Ιερά οδός βρέθηκαν για να διασκεδάσουν με τις ερμηνείες του σχήματος Νταλάρας Βιτάλη Γλυκερία δυο από τις καλύτερες φωνές της νέας γενιάς του καλού ελληνικού τραγουδιού, η Ελεονόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου.

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη στην κοινή τους έξοδο με την Νατάσα Μποφίλιου , έχοντας συντροφιά τους την Ισιδώρα Σιδέρη (μητέρα της Ελεονόρας Ζουγανέλη) και την Κατερίνα Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο Ιερά οδός για απολαύσουν τρεις από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.  Η παρέα ενθουσιάστηκε πολύ με το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία και δεν σταμάτησαν όλη νύχτα να απολαμβάνουν τις ερμηνείες τους, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις από την βραδιά. Οι πιο δυνατές στιγμές την νύχτας ήταν όταν η Ελεονόρα Ζουγανέλη ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε μαζί με την Ελένη Βιτάλη το τραγούδι «Μακρία μου να φύγεις» και όταν η Νατάσα Μποφίλιου πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε την επιτυχία «Μπαλαμός». Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα Ελεονόρα Ζουγανέλη και Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκαν στα καμαρίνια όπου συζήτησαν για λίγο με τους τραγουδιστές και τους έξέφρασαν τον θαυμασμό τους.

Οι βραδιές συνεχίζονται στην Ιερά οδό και ταυτόχρονα και οι εκπλήξεις που έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Νταλάρας Βιτάλη Γλυκερία στην Ιερά Οδό εδώ

vitali-mpofiliou-iera-odos

iera-odos-vitali-zouganeli

zouganeli-mpofiliou

iera-odos-ntalaras-zouganeli-mpofiliou