Ανανεωμένη και με νέο look η Άννα Βίσση παρέα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη + Φώτο

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ , η Άννα Βίσση επιστρέφει ανανεωμένη και με νέo look. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της η Άννα Βίσση μας παρουσίασε το καινούριο τους χρώμα μαλλιών.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο του Tae kwon do για να παρακολουθήσει τον αγώνα του παγκόσμιου Έλληνα πρωταθλητή , Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Τούρκο Aruna Kina, έναν αγώνα στον οποίο ο έλληνας πρωταθλητής διατήρησε τα σκήπτρα του. Εκεί λοιπόν είδαμε την ανανεωμένη Άννα Βίσση με νέο κατάξανθο μαλλί που εντυπωσιάζει και κεντρίζει επάνω του όλα τα βλέμματα. Φυσικά η Άννα Βίσση επισκέφθηκε τον Μιχάλη Ζαμπίδη στον οποίο έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια ενώ τράβηξαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η αλλαγή αυτή για την Άννα Βίσση ήρθε μερικές ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των εμφανίσεων της στο Pantheon Theater. Στην μουσική σκηνή του Pantheon Theater η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικό – θεατρική παράσταση «Οι καμπάνες του edelweiss», μια παράσταση που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και φυσικά έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

Για κρατήσεις στο Pantheon Theater εδώ.

anna-vissi-zampidis