Χάρης Κωστόπουλος

Χαρης Κωστοπουλος Βιογραφια Διοσκογραφια

Χάρης Κωστόπουλος
4 51 ψήφοι

Βιογραφία

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1964 σε μία κωμόπολη του νομού Πέλλας, την Αριδαία. Προέρχεται από οικογένεια …μουσικών ταλέντων καθώς και τα δύο αγαπημένα του αδέρφια του ασχολούνται με την μουσική. Ο αδερφός του ,Αλέξης , παίζει μπουζούκι και ο Δημήτρης, πιάνο.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεχωρίζει καθώς έχει έμφυτο ταλέντο στην μουσική. Εκτός από τη γνήσια λαϊκή φωνή του, έχει διαπρέψει και ως στιχουργός και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών. Από πολύ μικρός ξεκίνησε να δουλεύει στη νύχτα. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε παίζοντας μπουζούκι σε νυχτερινά μαγαζιά της Έδεσσας και αργότερα της Βέροιας.

Όταν ο Χάρης ήταν μόλις 14 ετών έγραψε τα πρώτα του τραγούδια. Από τότε συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπάει και λίγοι γνωρίζουν ότι πολλά μεγάλα λαϊκά σουξέ, έχουν την δική του υπογραφή. Μερικές από τις επιτυχίες του είναι τα τραγούδια : «Είσαι μια θεά» , «Με ξεχνάς», «Βρείτε μου κάποια που να χει αισθήματα», «Πρώτο θέμα», «Πουλάω τρέλα» κ. ά.

Επιπλέον, ο Χάρης Κωστόπουλος έχει συνεργαστεί στα μπουζούκια με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Μαίρη Βάσσου, ο Βασίλης Καρράς, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, ο Λευτέρης Πανταζής κ. ά. Ακόμα, έχει στο ενεργητικό του 21 δίσκους!

Γενικά ο Χάρης Κωστόπουλος ενώ έχει πάρα πολλούς και φανατικούς θαυμαστές, έχει επιλέξει να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ και τον χαρακτηρίζει η σεμνότητα και ο μοναδικός τρόπος του να επικοινωνεί με το κοινό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.

Αυτή τη σεζόν μπορούμε να απολαύσουμε τον Χάρη Κωστόπουλο παρέα με τον Χρήστο Δάντη σε ένα μοναδικό  πρόγραμμα στα Αστέρια Γλυφάδας!

Εμφανίσεις

 

2013 – Μάρτιος – Απρίλιος | Χάρης Κωστόπουλος – Μαρία Ιακώβου @ Ανοδος

2012 – Αύγουστος – Οκτώμβριος | Χρήστος Δάντης – Χάρης Κωστόπουλος @ Αστέρια Γλυφάδας

 

Δισκογραφία

1987 – Ας ξεχαστώ
1990 – Πειρατικά
1993 – Παραμιλάω
1994 – Μια βραδιά με το Χάρη
1995 – Υποχρέωση
1996 – Γεμάτα Φεγγάρια
1998 – Με Ξεχνάς
1999 – Καζίνο
2000 – Εδώ σε θέλω
2002 – Ήρθε ο καιρός
2002 – Live 2002
2003 – Αμαρτίες
2005 – Δυο Ξένοι
2006 – Είσαι μια Θεά
2006 – Χαρτιά σημαδεμένα
2007 – 34 Ψυχεδελικά τσιφτετέλια
2007 – Όλο χωρίζω κι όλο γυρίζω
2008 – Είσαι ακατάλληλη
2009 – Πρώτο Θέμα
2010 – Live (2Cd’s)

Φωτογραφίες