Αντύπας – Χρήστος Μενιδιάτης | Η ανακοίνωση της συνεργασίας από την πίστα του Frangelico

Αντύπας – Χρήστος Μενιδιάτης μαζί το χειμώνα. H συνεργασία επισφραγίστηκε επί πίστας!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Αντύπας, βρέθηκε προ καιρού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μενιδιάτης για να διασκεδάσει. Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει στη σκηνή τον Αντύπα και να τραγουδήσουν  παρέα. Το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που δεν έπαψε στιγμή να πετά λουλούδια στους δύο καλλιτέχνες. Η επίσκεψη του Αντύπα δεν ήταν καθόλου τυχαία στο μαγαζί, πόσο μάλλον τέλεια ευκαιρία, να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους για φέτος το χειμώνα. Οι δύο καλλιτέχνες -θα βρίσκονται μαζί  όλο το χειμώνα στο Frangelico-  ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης.

Αυτήν την περίοδο, ο Χρήστος Μενιδιάτης ολοκληρώνει την άκρως πετυχημένη συνεργασία του με το Χρήστο Χολίδη στο απόλυτο στέκι της παραλιακής. Το Frangelico, φαίνεται πως είναι ένας προορισμός που χειμώνα – καλοκαίρι προσελκύει, όσο λίγα μαγαζιά, με θέρμη το κοινό της Αθήνας.

Ο χειμώνας 2015 – 2016 μας υπόσχεται πολλά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, καθώς Αντύπας – Χρήστος Μενιδιάτης σίγουρα θα αποτελέσουν ένα από τα σχήματα της χρόνιας.

antupas-xolidis-frangelico 2015-2016