Αντύπας – Μενιδιάτης Χρήστος στο Frangelico

Χρήστος Μενιδιάτης – Αντύπας στο Frangelico! Όπως θέλουν οι φήμες ο Χρήστος Μενιδιάτης για το φετινό χειμώνα θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην πίστα του Frangelico μετά το πέρας των εμφανίσεών του με το Χρήστο Χολίδη! Χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα star.gr ο Αντύπας, ο λαικός διασκεδαστής και καταξιωμένος καλλιτέχνης θα εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη στην πίστα του Frangelico στην παραλιακή.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης αποτελεί έναν καλλιτέχνη που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην πίστα του Frangelico καθώς δεν είναι λίγα τα μουσικά σχήματα στα οποία έχει εμφανιστεί στην πίστα του μαγαζιού. Παράλληλα ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας από τους λαικούς τραγουδιστές της νέα γενιάς, καταξιωμένος, έχωντας καταγράψει σπουδαία πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι γιός του Μιχάλη Μενιδιάτη επίσης σπουδαίου λαικού τραγουδιστή με μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει κρατήσει αρκετά στοιχεία από τον πατέρα του έχοντας τα εξελίξει με το δικό του τρόπο και δίδοντας το δικό του στυλ καθιστώντας τον έτσι μοναδικό. Ξεκίνησε δισκογραφικά την πορεία του στο τραγούδι το 2004 κυκλοφορώντας τον πρώτο του δίσκο. Σύντομα γνώρισε την επιτυχία και καταξιώθηκε χρόνο με το χρόνο εμφανιζόμενος τόσο στο Frangelico αλλά και στο Fix. Το φετινό χειμώνα αναμένουμε να τον απολαύσουμε στην πίστα του Frangelico μαζί με τον Αντύπα.

Ο Αντύπας από την πλευρά του αποτελεί καταξιωμένο καλλιτέχνη που εδώ και χρόνια μεσουρανούσε στο ελληνικό τραγούδι. Πάντα μοναδικός και πάντα διασκεδαστικός κατά την εμφάνισή του κλέβει την παράσταση και ξεσηκώνει τους θαμώνες κάθε μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται. Μετά από μία μικρή αποχή του από τις πίστες o Αντύπας επανήλθε και πάλι πριν λίγα χρόνια για ένα πολύ δυνατό come back στις εμφανίσεις του μαζί με το Σάκη Ρουβά στο Thalassa. Ένα μουσικό δίδυμο που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του καλοκαιριού.

Αντύπας – Μενιδιάτης μας υποδέχονται στη No1 πίστα της παραλιακής, στο αγαπημένο μας σε όλους νυχτερινό κέντρο στο Καλαμάκι, το Frangelico.