Νέο Best Of album από τον Stan: Φέτος τα Χριστούγεννα

Ο Stan έρχεται πριν τις γιορτές με ένα σούπερ Best of άλμπουμ με τίτλο: Φέτος τα Χριστούγεννα. Ο αγαπημένος ποπ καλλιτέχνης μας παρουσιάζεται με μια δουλειά ξεχωριστού περιεχομένου.

Τα άκρως επιτυχημένα τραγούδια ”Αν μου φτάναν τα λεφτά”, ”Παιχνίδια ερωτικά”, ”Σε θέλω εδώ”, συνοδεύονται από τα πρόσφατα ”Μου λείπεις” και ”Όταν αγαπάς” κ.α. Μέσα στο κλίμα των ημερών, συμπληρώνει το παζλ το τραγούδι ”Φέτος τα Χριστούγεννα” που σίγουρα θα ακούγεται σε μεγάλη συχνότητα μέχρι το νέο έτος.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το άλμπουμ κυκλοφορεί με έξτρα δώρα του δημοφιλούς Stan. Κονκάρδες, δαχτυλίδι, μενταγιόν, μπρασελέ, με τη φωτογραφία ή το λογότυπο του παριανού καλλιτέχνη για να διαλέξετε ότι σας ταιριάζει.

Ο ενθουσιασμός στο νεανικό κοινό καλά κρατεί, όπως φαίνεται και από τις εμφανίσεις του Stan στο Club 22, παρέα με το σπουδαίο Πάνο Κιάμο και την Ελένη Χατζίδου, σε ένα σχήμα το οποίο από την πρεμιέρα του, με το Stan πρώτο στην πίστα, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθηναϊκή νύχτα.

stan_club_22

stan_kiamos