Σφακιανάκης – Βανδή στο Έναστρον!

Σφακιανάκης Βανδή Έναστρον 2013! Ένα μοναδικό σχήμα από τα παλιά επιστρέφει αυτό το χειμώνα στο Έναστρον (πρώην COSMOStage, Οδός Πειραιώς 178). Ο Νότης Σφακιανάκης και η Δέσποινα Βανδή σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε συζητήσεις για να εμφανίζονται από τον ερχόμενο χειμώνα μαζί στην πίστα του Έναστρον!
 
Μια συνεργασία από τα παλιά μεταξύ των δύο καλλιτεχνών αφού Νότης Σφακιανάκης και Δέσποινα Βανδή είχαν συεργαστεί μαζί παλιότερα και συγκεκριμένα στο REX όταν και οι 2 τους έκαναν τα πρώτα επιτυχημένα βήματα μιας καριέρας που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο ψηλά θα φτάσει.
 
Ο Νότης Σφακιανακης συνεργάστηκε πρόσφατα με δύο πολύ όμορφες τραγουδίστριες στο πλευρό του, την Αγγελική Ηλιάδη στα Αστέρια Γλυφάδας αλλά και την Φανή Δρακοπούλου στην Ιερά Οδό. Ο Άρχοντας μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του και για το λόγο αυτό επέλεγε τραγουδίστριες μικρότερου “βελινεκούς” να εμφανίζονται στο πλευρό του. Αυτό που μέλη να δούμε είναι αν θα γίνει κάτι διαφορετικό φέτος έχωντας στο πλευρό του τη μοναδική Δέσποινα Βανδή!
 
Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της προέρχεται από μια επιτυχημένη σεζόν με τον Αντύπα στο Ποσειδώνιο και γενικά βρίσκεται σε μια περίοδο ανανέωσης και αλλαγών, κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό εύκολα μετά την λήξη ενός πολύ μεγάλου κεφάλαιου στην καριέρα της που δεν ήταν άλλο παρά η συνεργασία της με το Φοίβο!
 
Νότης Σφακιανάκης και Δέσποινα Βανδή αυτό το χειμώνα στο Έναστρον ?? Περιμένουμε με αγωνία να δούμε…