Γιαννιάς Ρομέο

Ρομεο Γιαννιας

 
Romeo Γιαννιάς 2014! Ο Γιώργος Γιαννιάς στο Romeo live, μια μεγάλη συνεργασία που έρχεται για να μας θυμήσει βραδιές βγαλμένες από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γιαννιας Μακροπουλος από τέλη Φεβρουαρίου στο Romeo Plus.
 
Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στην πίστα του Romeo live, ένα νυχτερινό κέντρο που στην σκηνή του πραγματοποίησε τα πρώτα του μουσικά βήματα. Ήταν το μακρινό πλέον 2001 τότε που ο Γιώργος Γιαννιάς κατέβηκε ως νεαρός τραγουδιστής για να πραγματοποιήσει πρώτη φορά τις εμφανίσεις του σε κάποια από τις μεγάλες πίστες της Αθήνας, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το 1998 δίπλα σε μεγάλα ονόματα ως μικρό όνομα τότε. Ο Γιώργος Γιαννιάς ερχόμενος με φόρα από πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις από την Θεσσαλονίκη, συμφώνησε και ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Romeo live, μια μεγάλη πίστα με απαιτήσεις και κοινό που ζητούσε και ζητάει ακόμα πραγματική λαϊκή διασκέδαση. Ο νεαρός τότε Γιώργος Γιαννιάς από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις κέρδισε τις εντυπώσεις και άρχισε σιγά σιγά να τρυπώνει στις καρδιές του κοινού και να αποκτάει φανατικούς θαυμαστές.
 
Ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις του στο Romeo Live κυκλοφόρησε τα πρώτα του τραγούδια και αυτονόητα ήρθαν και οι πρώτες μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια <<Κούκλα σε βιτρίνα>> και <<Φύγε>> γνώρισαν μια μοναδική επιτυχία και απογείωσαν την καριέρα του Γιώργου Γιαννιά στα ύψη. Η επιτυχία και η συνεχής πρόοδος της καριέρα του Γιώργου Γιαννιά του έδωσαν το έναυσμα για να ξεκινήσει μια σειρά από συνεχόμενες σεζόν εμφανίσεων στο Ρομεο live οι οποίες στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία και οδήγησαν τον τραγουδιστή την καταξίωση και στην αναγνωσιμότητα που έχει σήμερα.
 
Πλέον σχεδόν δεκατρία χρόνια μετά ο Γιώργος Γιαννιάς έχει καταφέρει να είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς τους, έχει πραγματοποιήσει μια καριέρα αξιοζήλευτη και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό γεμάτος εμπειρίες Γιώργος Γιαννιάς έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης , η Καίτη Γαρμπή , ο Πασχάλης Τερζής  κα , στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαθέτει το δικό του φανατικό κοινό που τον υποστηρίζει σε όλα του τα μουσικά βήματα και στις εμφανίσεις του σε όποιο μαγαζί και αν εμφανίζεται ενώ και η δισκογραφία του έχει γεμίσει με πολλές επιτυχίες και δίσκους που έχουν κατακτήσει την κορυφή , τα charts και το κοινό.Τα τραγούδια του  τα έχουν γράψει γι’ αυτόν μερικοί από τους μεγαλύτερους έλληνες στιχουργούς και μουσικοσυνθέτες, όπως η Ναταλία Γερμανού Δημήτρης Κοντόπουλος, η Ελένη Γιαννατσούλια , ο Χρήστος Δάντης και πάρα πολλοί ακόμα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πολύ μεγάλη του επιτυχία <<Ερωτευμένος>> και την διασκευή του τραγουδιού <<Κρύψε με>>, τραγούδια που κατέκτησαν το κοινό σε χρόνο ρεκόρ,  ενός μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε στα ραδιόφωνα και το τελευταίο του single <<Δεν θα πας πουθενά>> μια υπέροχη μπαλάντα που από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.Μερικές από τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Γιαννιάς και τον έχουν κάνει τόσο αγαπητό στον κόσμο είναι το Άντε μην αργείς, το αγάπησε με, αυτό είναι έρωτας , ετοιμάζω ταξίδι , το Για τα φιλιά σου και πολλά ακόμα τραγούδια. Όλες αυτές τις μεγάλες του επιτυχίες και πολλά ακόμα εκπληκτικά τραγούδια θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε  από την υπέροχη φωνή του Γιώργου Γιαννιά στο νυχτερινό κέντρο Romeo live.
 
Στο Ρομεο Γιαννιας θα συναντήσει τον Νίκο Μακρόπουλο , έναν πολύ επιτυχημένο τραγουδιστή με μια καθαρά λαϊκή φωνή. Μακρόπουλος Γιαννιάς είναι ένας συνδυασμός ονομάτων που στο άκουσμα τους και μόνο έρχεται στο μυαλό η εικόνα της διασκέδασης, ενός μαγαζιού που είναι επί ποδός όλη νύχτα και χορεύει με τον λουλουδοπόλεμο να δίνει και να παίρνει, αυτή την εικόνα θέλουν και θα καταφέρουν να υλοποιήσουν επάνω στην πίστα του Romeo live ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Νίκος Μακρόπουλος με ένα πρόγραμμα μοναδικό με υπέροχες λαϊκές ερμηνείες γεμάτο κέφι και ζωντάνια.
 

Γιώργος Γιαννιάς Ρομέο