Γιώργος Σαμπάνης Acro club | Η διασκέδαση συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο + Φώτο

Το Acro Club και ο Γιώργος Σαμπάνης , η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου που αποτελούν το σχήμα το οποίο εμφανίζεται σε αυτό την φετινή χειμερινή σεζόν για ακόμα ένα διήμερο αποτέλεσαν τον επίκεντρο της διασκέδασης στην Αθήνα.

Ακόμα ένα εκπληκτικό διήμερο εμφανίσεων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Acro club. Πλήθος κόσμου βρέθηκε σε αυτό την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο για να διασκεδάσει με τις απολαυστικές ερμηνείες που χαρίζει στο κοινό του ο Γιώργος Σαμπάνης με την παρέα του. Σαμπάνης Τάμτα Λιόλιου εντυπωσίασαν τον κόσμο με το πρόγράμμα τους, ένα πρόγραμμα που περιέχει μεγάλη ποικιλία τραγουδι΄ων του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, ποπ, ροκ, έντεχνα αλλά και ελαφρολαϊκά τραγούδια.

Ανάμεσα στους θαμώνες που βρέθηκαν στο Acro club υπήρχαν και πάρα πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη Άννα Πρέλεβιτς, η Στέλλα Καλλή, η Κωνσταντίνα παρέα με την κόρη της Χριστίνα με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης , ο στυλίστας Σπύρος Σαββινός και αρκετοί ακόμα.
Οι εμφανίσεις στο Acro club συνεχίζονται και η διασκέδαση θα αγγίζει το ζενιθ για αρκετά διήμερα ακόμα με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Acro Club για το σχήμα Σαμπάνης Τάμτα εδώ.

tamta-acro

sampanis-acro

acro-club

acro-71

stella-kalli-acro

konstantina-acro

giorgos-sampanis-kwnstantina-acro-club