Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στη Ζυρίχη για μία και μόνο εμφάνιση!

Στη Ζυρίχη βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης όπου εμφανίστηκε στο Elite Club μπροστά σε Έλληνες ομογενείς και όπως πάντα δεν ξεχνά να μας ενημερώνει για κάθε του βήμα μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

giorgos_tsalikis_zurich_5

Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα στη Ζυρίχη

Σε πυρετώδεις ρυθμούς ο Γιώργος Τσαλίκης που πραγματικά “τρέχει και δεν φτάνει” το τελευταίο διάστημα, μετά τα γυρίσματα του Video Clip για το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τον Azis το περίφημο Estar Loco  ταξίδεψε στην Ελβετία για να εμφανιστεί για μία και μόνο βραδιά στους Έλληνες ομογενείς και όπως φαίνεται δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί με τη σύζυγό του τις ομορφιές της πόλης.

giorgos_tsalikis_zurich_2

Παράλληλα ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο Central Live Clubbing μαζί με τον Πάνο Καλίδη και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου θα γίνει οντισιόν για νέους καλλιτέχνες στο μαγαζί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε βόλτα στη Ζυρίχη

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε βόλτα στη Ζυρίχη

Τσαλικης Καλιδης αναμένεται να ξεκινήσουν εμφανίσεις στο Central Live Clubbing   μέσα στον Οκτώβριο… μέχρι τότε απολαύστε το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης από την εμφάνισή του στη Ζυρίχη!

Φόρτωση…

 

Προβολή στο Instagram

 “Δεν υπαρχει μεγαλύτερη χαρά να πηγαίνεις σε ολο τον κόσμο , να κανεις sold out events, να “πηγαίνεις” την Ελλάδα παντου ,να γνωρίζεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε απο μακριά και να γίνεσαι μια καταπληκτική παρέα! Ευχαριστω όλους σας για εχθές το βραδυ στη Ζυριχη και φυσικα τον Γιώργο Αντωνοπουλο για την άψογη διοργάνωση ! Love <3 “