Περίφανη για την κόρη της δηλώνει η Τάμτα!

Μια περίφανη μητέρα δηλώνει πως είναι πλέον η Τάμτα αφού η 19χρονη κόρη της κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πλέον μητέρα και κόρη θα αναγκαστούν να “χωρίσουν”.

Σε συνέντευξή της στο Down Town της Κύπρου η Τάμτα δήλωσε πως είναι μεν χαρούμενη που η κόρη της πέτυχε το στόχο της από την άλλη όμως δεν παύει να στεναχωριέται που πλέον θα φύγει μακριά της.  Όπως αναφέρει η Τάμτα “προσπαθώ να σκεφτώ και τα καλά τώρα που θα φύγει.. για παράδειγμα δε θα γυρίζω σπίτι και θα μου έχει πάρει τα ρούχα για να τα φορέσει εκείνη“.

Να σημειώσουμε ότι η Τάμτα με την κόρη της είναι πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ τους και πως αλλιώς όταν ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί αφού για όσους δεν ξέρουν η Τάμτα γέννησε την κόρη της πριν καν ενηλικιωθεί.

Αυτή την περίοδο η Τάμτα προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της αυτό το χειμώνα μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Κατερίνα Λιόλιου στο Acro Club στο Γκάζι. Οι εμφανίσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και Σαμπάνης Τάμτα Λιόλιου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πίστα του Acro Club!