Πλούταρχος – Μενιδιατης – Παπαδόπουλου: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους στο Ποσειδώνιο.

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εμφανίσεις στο Ποσεδώνιο για τον Γιάννη Πλούταρχο, το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδόπουλου στη μοναδική πρεμιέρα του ξεχωριστού σχήματος στο Posidonio Music Hall.

Έκδηλος την ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο του Γιάννη Πλούταρχου από την επιστροφή του στα μπουζούκια της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και ο νέος δίσκος για το ‘καλύτερο παιδι’, με τίτλο ‘Θέμα Χρόνου’ στον οποίο περιλαμβάνεται και η νέα επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου ‘Μια Καλησπέρα’.

Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχου ο κόσμος που βρέθηκε στο Posidonio απόλαυσε τραγούδια από τις γνωστές επιτυχίες του, όπως το ‘Πόσο ωραία μάτια έχεις’, ‘Αχ κορίτσι μου’, ‘Ανάσα μου’ αλλά και κομμάτια από το νέο δίσκο του τραγουδιστή όπως τα ‘Θέμα χρονου’, ‘Προσχηματικα’ και αλλά.

Με τη σειρά του ο Χρήστος Μενιδιάτης τραγούδησε τις γνωστές επιτυχίες του ξεσηκώνοντας τον κόσμο. ‘Άραγε που να σαι’, ‘Χαμός θα γινει’, και η τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο ‘Τα κλειδια’ ήταν μεταξύ άλλων αυτά που ξεχώρισαν στο προγράμμά του.

Μοναδικές ερμηνείες και από την Ειρήνη Παπαδόπουλου που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, φορώντας ένα λαμπερό λευκό φόρεμα.

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο Ποσειδώνιο

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες λειτουργίας, τιμή φιάλης, και τηλέφωνα κρατήσεων για το Posidonio Music Hall και το μουσικό σχήμα Γιάννης Πλούταρχος – Χρήστος Μενιδιάτης – Ειρήνη Παπαδόπουλου θα βρείτε εδώ.