Γιώργος Τσαλίκης – Azis | “Estar Loco”

Γιώργος Τσαλίκης και Azis κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους με τίτλο Estar Loco δηλαδή… “Τρελός” που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Βουλγαρία!

tsalikis_azis_estar_loco
Ο Azis γνωστός σε όλους μας εκκεντρικός τραγουδιστής από τη Βουλγαρία καθώς έχουμε διασκεδάσει με τραγούδια του ( όσοι δεν το ξέρετε ήρθε η ώρα να το μάθετε ) καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κιάμος το “Φωτιά με Φωτιά” αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης “Αστο” έχουν διασκευάσει επιτυχίες του Azis στα ελληνικά.

tsalikis_azis_estar_loco_2

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για το πρώτο Ελληνο-Βουλγαρικό ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη να θέλει να μας “τρελάνει” στο ντουέτο με τον Azis. Τα γυρίσματα του video clip έγιναν πριν από λίγες ημέρες και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι μοναδικό.

tsalikis_azis_estar_loco_3

Estar Loco σε αγγλικό και ελληνικό στίχο. Η ενορχήστρωση του τραγουδιού έγινε από τον Παναγιώτη Μπρακούλια ενώ την σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Βούλγαρος σκηνοθέτης Lyudmil Ilarionov – Lyusi. Οι στίχοι του Estar Loco είναι από τον Azis και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από τη διάρκεια των γυρισμάτων του Video Clip.

Ο Γιώργος Τσαλίκης παράλληλα βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς τη φετινή σεζόν θα εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Καλίδη στην πίστα του Central Live Clubbing, ένας καινούριος χώρος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και  ο Πάνος Καλίδης ψάχνουν νεαρούς καλλιτέχνες να τους πλαισιώσουν στο Central Live Clubbing, περισσότερες πληροφορίες για την οντισιόν.

Δείτε όλα τα νυχτερινά σχήματα στα Μπουζούκια της Αθήνας εδώ!