Πάνος Κιάμος Stan στο Φως με Θεοδωρίδου – Θεοφάνους την Δευτέρα 19/1

Στο Φως με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους θα εμφανιστούν την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το υπέροχο δίδυμο από το Club 22 , o Πάνος Κιάμος και ο Stan.

Για ακόμα μια Δευτέρα στο κέντρο διασκέδασης Φως ,στο οποίο εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους με μεγάλη επιτυχία την φετινή χειμερινή σεζόν 2014/2015, θα εμφανιστούν δυο guest τραγουδιστές. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ο Πάνος Κιάμος και ο Σταν (Στράτος Αντυπαριώτης) θα αλλάξουν πίστα για μια και μοναδική βραδιά και από αυτήν του Club 22 θα βρεθούν στην πίστα του «Φως».

Ο Πάνος Κιάμος και ο Stan έρχονται για να προστεθούν και αυτοί στην λίστα των guest καλεσμένων που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στο κέντρο διασκέδασης «Φως» στον Κεραμεικό. Μερικά από τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις στο Fos παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Γλυκερία, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η τεράστια Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος.

Σίγουρα η ιδέα των guest εμφανίσεων στο Φως κάθε Δευτέρα αποτελεί κάτι μοναδικό. Αναμένεται να συνεχιστεί για καιρό ακόμα και πραγματικά μας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις με τραγουδιστές που αποτελούν τεράστια ονόματα να συμμετέχουν σε αυτή την ιδέα.